Om oss

Ocean Salongen – Etb. 2020

Hos oss är vi just nu tre stycken som jobbar, det är Armend som är frisör och barberare, Arieta som utför microneedling samt BB Glow behandlingar och Anna som är frisör och stylist.

Vi är tillsammans glada att kunna erbjuda er men mängd olika tjänster och vi strävar efter att göra varje besök till en upplevelse för dig som kund. Alla våra tjänster och behandlingar hittar du HÄR»

Om Armend Lajqi

Jag kommer från Kosovo och har flyttat till Sverige för 5 år sen. Anledningen att jag flyttade hit var för min fru och nu har vi två underbara barn tillsammans. I Kosovo hade jag min egen salong och så fort jag flyttade hit ville jag fortsätta med mitt dröm yrke såklart, frisör/barberare. Efter två månader i Sverige hittade jag ett jobb i en frisörsalong tills jag fick tag på min egen dröm salong: Oceansalongen. Mitt jobb är min passion, det är något jag gör av hela mitt hjärta. För mig är det viktigt att kunden går med ett leende från salongen och vill komma tillbaka med glädje.

Om Arieta Lajqi

Mitt namn är Arieta Lajqi och jag kommer från Kosovo. Här i Sverige lever jag med min man och våra två underbara barn. Jag och min man Armend, som är frisör och barberare, äger Oceansalongen och vår dröm har alltid varit att kunna jobba tillsammans i en egen salong. Egentligen jobbar jag som undersköterska inom psykiatrin samt att jag pluggar till HR-Specialist. Men jag har alltid önskat att jobba med skönhet och mitt största mål är att göra mina kunder nöjda och glada så att de lämnar med ett leende och gärna vill komma tillbaka. Som person skulle jag säga att jag är väldigt lätt att prata med samt att jag är en glad individ som ler hela tiden. Jag älskar att jobba med människor och det bästa jag vet är att få andra att må bra!

Vår story

Idén till Ocean Salongen dök upp när dem påbörjade bygget av Oceanhamnen

Tanken av att kunna erbjuda havsutsikt samtidigt så du klipper din kund låter som en dröm. Men idag är det en verklighet vi är stolta över. Vi längtar tills hela Oceanhamnen är färdigt och vi kan leva ut vår fulla potential i Helsingborgs nyaste stadsdel. 

Då Ocean Salongen är helt ny så kommer vår story att växa med åren. Om du vill vara med och bidra till det så är du varmt välkommen in till oss på Oceankajen 6, Helsingborg.

Är trogen kund sedan ett par år tillbaka. Armend är väldigt skicklig frisör som är noggrann och serviceminded.

- Daniel M -

Mycket bra 👍

- Jimmy F -

Mycket professionell, trevligt bemötande, Prisvärd i högklass ⭐️

- Taulant A -

Absolut bästa frisören i stan!

- Thanh L -

Bästa!

- Argonit A -

Kontakt

Har du frågor kring våra tjänster?

Besök oss

Oceankajen 6
252 25, Helsingborg

Kontakta oss

Armend Lajqi
Barberare / Frisör
076-569 65 42
armend@oceansalongen.com


Arieta Lajqi
Skönhet Behandlare
070-476 95 42
arieta@oceansalongen.se

Öppettider

Armends öppettider:
Måndag - Fredag:  10:00 - 18:00
Lördag:  10:00 - 15:00
Söndag: Stängt

Arietas öppettider:
Alla dagar - Se aktuella tider på BokaDirekt »